Advertenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van zaken die algemeen te koop worden aangeboden. Het werkt als volgt:

Ik voorzie een vermelding op deze pagina als u tweedehands Whizzer gerelateerde zaken wilt te koop stellen. Geïnteresseerden sturen me een aanvraag door en ik stuur die aanvraag door aan de verkoper van het item, Het is aan de verkoper van het item om de geïnteresseerde te contacteren.

Ivm gdpr regelgeving gaat u er dus mee akkoord dat als u via het contactformulier informeert naar een van deze items, dat uw gegevens worden doorgestuurd aan de verkoper van dat betreffende item.


Whizzer Emaille Bord

FOR SALE: 120€ + shipping (worldwide) (Addiditonal customs taxes can be applied by country where it needs to be shipped)

4: Nieuw Whizzer Emaille Bord – Authorised Whizzer Sales and Service – “Ride one & you’ll buy one”


FOR SALE: 150€ + shipping (worldwide) (Addiditonal customs taxes can be applied by country where it needs to be shipped)

3: Whizzer motor bike toolkit Hall-o-well
Locatie België
compleet met potsleutels + display stand


FOR SALE :

2:
Locatie Nederland
Met nederlands kentekenDit aanbod is kostenloos, en wordt aangeboden omdat het een meerwaarde kan zijn in de zoektocht naar dat ene ontbrekende stukje. Dus houd het voor iedereen leuk en stel respect voorop. Ikzelf heb hier ook geen enkele vorm van meerwaarde uit en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de handelingen van de mensen die ik met elkaar in contact breng.